Before and After

This job was a down to the studs remodel! The former kitchen layout felt secluded and cramped, did not provide an efficient work triangle, and had very limited counterspace. Removing a wall, as you can see, not only provided an open floor plan, but allowed the kitchen to become the focal point of the house. The redesigned workspace reduced the steps between the sink, refrigerator, and stove top. The oven, which was built into the peninsula, now has plenty of real estate to bake those favorite Christmas cookies. Finally, the new lighting, flooring, and cupboards provided a more modern and stylish look. From start to finish, this was an enjoyable project!


Here are some pictures at Boyne Valley Vineyards in Petoskey. The concrete countertops complement the rustic décor.


This addition worked well event with the multiple existing roof lines.


Other before and after pictures…

%d bloggers like this: